Iscjelitelj Zdenko
  Centralno mjesto prirodne i duhovne medicine
Iscjelitelj Zdenko
Zagreb, Hrvatska
Mob: +385 (98) 9211 076

iscjelitelj.zdenko@vip.hr

Aura ili Bioplazmatsko tijelo

Znanstveni dokazi i provjere koje je naučna zajednica tokom proteklih desetljeća napravila,a vezano za auru ili energetsko tijelo tj.bioplazmatsko tijelo,pokazali su uz postojanje energetskih ili bioplazmatskih tijela i njihovu povezanost sa zdravljem,te osjećajem fizičkog blagostanja. Nauka je također dokazala,da sva organska materija ili živa materija,dakle materija bioloških organizama i anorganska materija ili tzv.mrtva priroda,imaju svoju energetsku manifestaciju/presliku,koja se može lako sniminti ili jednostavno slikovno očitati tj.vidjeti i mjeriti znanstveno-medicinskim uređajima!

Trenutačno najbolji i najprecizniji aparat u općoj upotrebi za snimanje i očitavanje energetskog ili bioplazmatskog tijela je medicinsko-dijagnostički uređaj pod nazivom MRI ili tzv.magnetska rezonancija,koja putem magneta isprovocira tj.polarizira stanice organizma i očitava rezonanciju(odjek) odnosno,energetsko zračenje organizma/tijela,a računalo ga pretvara u sliku,koja tada postaje jasno vidljiva očitavanjem stanične energije organizma,slika biološkog organizma postaje potpuno vidljiva, sa svim svojim oštećenjima ili bolesnim promjenama u i na tijelu!

Bioplazmatsko tijelo znanstveni je naziv za zračenje energetskih tijela,koja nas obuhvaćaju kao što rukavica obuhvaća i prilježe ruci,naziv je nastao od riječi " bio"skraćeno od biološki,što znači "živi"i "plazma",a što je naziv za četvrto agregatno stanje uz tvrdo,tekuće i plinovito.

Prvi znanstvenik koji je otkrio bioplazmatsko tijelo ili energetsko tijelo(Aura) ruski je fizičar Semyon Kirilian,upotrijebivši fotografski postupak sa ultravioletnim svjetlom,uspio je snimiti nepoznatu energiju koja isijava/zrači i okružuje sva fizička tijela,organskih tj.bioloških organizama,dakle ljudi,životinja,biljaka i sve "mrtve"prirode odnosno,mrtve tj.anorganske materije. Energetsko tijelo tzv.bioplazmatsko tijelo koje je Semyon Kirilian snimio i razvio postupak za snimanje tj.očitavanje energetskog tijela naziva se Kirilianova fotografija ili metoda po Kirilianu,a iz čega je znanstvena zajednica nadovezujući se na postojeće spoznaje i razvijajući ih dalje u nadolazećim godinama,napravila mnoge dijagnostičke i terapijske uređaje za tretiranje biološkog organizma.

Bioplazmatsko ili energetsko tijelo koje je Kirilian uspio snimati,poznato je od ljudske prapovijesti i za njega takoreći oduvijek,a već dulje od 7000 godina znaju duhovni učitelji,mudraci,iscjelitelji i joga učitelji pod nazivom " Aura ". Aura se već tisuće godina spominje u raznim istočnjačkim kulturama,kako u religijskim i književnim, tako i u svetim spisima,te u liječenju fizičkih,mentalnih i duhovnih oboljenja.

Iscjelitelj energijom tj.iscjelitelj energetskom ili frekvencijskom medicinom i duhovni iscjelitelj tj.iscjelitelj duhovne medicine odavno znaju,da svako oboljenje nastaje prvo u energetskom tijelu ili bioplazmatskom polju(Aura),zbog blokade ili nepravilnog staničnog upijanja "Apsolutne životne sile" tj.životne energije,potom nepravilnost prelazi na fizičku razinu(tijelo) i manifestira se kao oblik poremećaja,te nakon toga kao oblik oboljenja lakšeg ili težeg,ovisno o dubini i širini nefunkcionalnosti stanične frekvencije i rezonancije.

Katolička tj.kršćanska crkva upotrijebila je riječ " Aura " i preoblikovala je u njenu izvedenicu "aureolu" oko glave i tijela" svetaca ". Kako inače opisati svjetlost,koja isijava iz lica,glave ili tijela(aureola)"svetaca" u kršćanskoj religiji, nego kao zračenje "Aure",potaknuto duhovnim prosvjetljenjem ili Bogojavljanjem.

Energetsko tijelo ili "Aura",sastoji se od više slojeva energije,koja obujmljuje i isijava/zrači iz svih bioloških organizama i nežive prirode. Iscjeljivanje Aure jedna je od efikasnijih metoda energetske i duhovne medicine,koju prakticira iscjelitelj prilikom iscjeljivanja psihosomatskih poremećaja i oboljenja.

Balansiranje Čakri

Čakra je riječ na Sanskrtu(indijsko sveto pismo),čije se značenje opisuje kao"kotač" ili energetski kotač. Nalik na kotač,vrtlog ili lijevak,čakre su otvori na površini energetskog ili bioplazmatskog tijela i kroz njih protiče životna energija i energija viših razina,koje izravno djeluju na emocije,mentalno,fizičko i duhovno zdravlje.

Indijski mudraci i duhovni učitelji otkrili su prije mnogo tisućljeća,da u auri tj.energetskom ili bioplazmatskom tijelu ima više velikih i malih čakri,neki duhovni mudraci i duhovni učitelji govore o sedam velikih čakri,međutim u pravu su oni koji govore,da ih je više od sedam velikih čakri i nebrojene male čakre i nadiji. Čakre energetskog tijela,podudaraju se u fizičkom tijelu sa živčevljem,leđnom moždinom i endokrinim žlijezdama.

Kada su energetski kotači ili čakre blokirane,čine da se osjećamo neizbalansirano u tijelu i bolesno,ako takovo stanje potraje neko vrijeme,neizbalansiranost sigurno dovodi do fizičkog oboljenja organizma. Balansiranjem čakri i njihovim otvaranjem tj.vraćanjem u ravnotežu,čakre se vraćaju u normalnu funkciju pravilnog upijanja životne energije(bioenergija),a organizam ponovno u balans i harmoniju sa svime što ga okružuje,dakle u ravnotežu sa sobom i svojom okolinom.

Balansiranje energetskih kotača tj.čakri,njihovo otvaranje i vraćanje u ravnotežu,jedna su od potrebnih i djelotvornih tehnika svakog iscjeljivanja biološkog organizma,koju iscjelitelj treba prakticirati i upotrijebiti u rekonstrukciji zdravlja.

Osjećaj blagostanja,osjećaj je sreće!

Natrag na vrh